(FOTO) SVEDOČENJE IZ SOMBORA: Migranti su mi upali u porodičnu kuću i uzeli sve pare!

(FOTO) SVEDOČENJE IZ SOMBORA: Migranti su mi upali u porodičnu kuću i uzeli sve pare!

Iz dana u dan incidenti sa migrantima u Somboru eskaliraj.

Žena po imenu Lana Lukić iz Sombora, javno je iznela priču šta se desilo sa njenom porodičnom kućom, nakon upada migranata.

Dragi Somborci, pre oko sat i po vremena otišli smo od kuće na sat vremena. Vraćamo se i zatičemo obijenu porodičnu kuću, razvaljena vrata, haos u kući, odnete SVE pare iz kuće i ostavljena širom otvorena vrata.

Takođe u dvorištu obijena radionica. Danas sam videla grupicu migranata kod Subotičke pruge, kod Domina. Ja sam u Gogama i ovde ih ima previše veeovatno jer je u blizini Železnička.

Svaka napuštena kuća ovde je nastanjena njima, a počeli su masovno da ulaze i u kuće koje nisu napuštene. Ovo je prevazišlo svaku moguću meru i granicu. DOKLE LJUDI???

Lukić takođe kaže da je problem, da treba radikalizovati protesta:

Nažalost, nismo dovoljno složni. Koji god predlog za rešenje ovoga da se da, neko neće biti za i automatski više nismo jednoglasni. Ne bi trebalo uopšte davati decu u škole jednostavno iz straha za bezbednost, ne mogu svi roditelji da prate svoju decu do škole i nazad zbog posla, a nismo bezbedni nigde.

Kada bismo se svi jednoglasno opredelili za to verovatno bi se neko i zamislio da li su bitniji migranti i da nam deca budu nepismena ili da nam se jednostavno vrati naša bezbednost, da ponovo živimo normalno i bez straha.

Evo kako njeni sugrađani komentarišu napad:

-Ovo je vec previše

-Formirati krizni štab pid hitno

-Nema peticija ljuddi,trebamo krenuti blokirati glavne saobracajnice iz Hrvatske i Madjarske!

-Gde zivi gradolnacenica? Uputute ih tamo…napisite poruku na engleskom i putanju i neka njoj obijaju…svakako ima vise para od svih nas zajedno koliko ih je primila za sve ove migrante u Sombor..

-Zahtevati ostavku komplet gradske vlasti.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite