(FOTO) NAJAVLJUJE MU ATENTAT? Donald Tusk uperio pištolj u leđa Trampu, kao da će ga ubiti!

(FOTO) NAJAVLJUJE MU ATENTAT? Donald Tusk uperio pištolj u leđa Trampu, kao da će ga ubiti!

Bivši premijer Poljske i predsednik Evropskog saveta, okačio je na svoj Tviter nalog morbidnu fotografiju na kojoj preti Trampu metkom u leđa.

Nakon konflikta na poslednjem NATO samitu, jasno je da odnosi u alijansi nisu dobri, ali to nije sprečilo lednog od najmoćnijih lidera u EU da uputi preteću poruku predsedniku SAD.

Novopostavljeni vođa Evropske narodne partije, Donald Tusk obavezao se da će raditi na jačanju vlasti EU i time nastavio sa globalstičkom politikom što ga stavlja u direktnu koliziju sa anti-globalistom Trampom.

Očito da netrpeljivost Tuska prema onima koji misle drugačije ide u pravcu nasilja, pa je tako Poljak spojio dva prsta u oblik pišolja i postavio je na Tviter.

„Uprkos turbulancijama naše transatlantsko prijateljstvo mora da nastavi da traje“, napisao je Tusk iznad slike u kojoj upire Trampu pištolj sa leđa.

Opšte je poznato da lideri EU Trampa smatraju za problem i uzrok loših odnosa u NATO paktu, pa se postavlja očigledno pitanje šta je to Tusk hteo da poruču upiranjem „pištolja“ u njegova leđa.

 

Lideri Evropske unije nedavno su se našli pod sumnjom javnosti za ubistvo novinarke Viktorije Marinove, koje je istraživala korupciju unutar EU, a ubijena je ubrzo nakon što je najavila da objaviti svoj izveštaj.

Nakon njene smrti  u Bugarskoj su organizovani prosteti, a okupljeni su nosili transparente sa natpisima: „Ako nema pravde, nema ni mira“, „Mito ubija“… Ubistvo je kasnije priznao mladić star 20 godina ali su brojna pitanja ostala nerazjašnjena, a mnogi smatraju da je prinuđen da prizna ubistvo koje nije počinio.

Evo kako su Evropljani danas reagovali na potez Donalda Tuska: 

-Lider EU kači sebe sa 2 prsta uperena u Trampa kao pištolj, da li je ovo pretnja?“

-Svi znamo da je globalistička EU protiv Trampa, ali da ovako daleko idu?

-Kao građanin Poljske, stidim se ove osobe

-Kakva odvratna osoba

-Moron nema manire

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite