(VIDEO) SVEDOČENJE: Migrant mu silovao devojku, dok ga je drugi sekao mačetom! Skinuo ga golog i gasio cigarete po njemu…

(VIDEO) SVEDOČENJE: Migrant mu silovao devojku, dok ga je drugi sekao mačetom! Skinuo ga golog i gasio cigarete po njemu…

Brutalni napad koji očito potpada pod one koji su motivisani rasnom i verskom mržnjom, potpuno je cenzurisan od strane velikih medija, a video snimak svedočenja tinejdžera koji su bili žrtve se može pronaći na mreži Vimeo, jer očito javnost ne sme da zna za ovakve napade.

Migranti iz Afrike, islamista koji obožava Hitlera zbog njegovog savezništva sa muslimanima tokom Drugog svetskog rata, osuđen je na 5 godina zatvora za otmicu mladog para i mučenje.

Imigrant iz Ganbije, Pa Demba Nyassi star 20 godina oteo je Erika (18) i njegovu devojku u mestu Farsta u Švedskoj nakon čega ih je podvrgnuo burtalnom mučenju nanevši mladiću ozlede sa mačetom i metalnim šipkama, dok je devojku mučio time što je naterao da sve gleda prenosi Fria Tider.

Erik je podelio svoju priču za švedsni alternativni kanal Samnytt, jer je napad ponovo zanemaren od strane velikih medija.

Okidač za otmicu bio je razgovor Erika i njegove devojke sa Nyassijem oko odvojenog incidenta u kome je Nyassijev prijatelj migranta iz Avganistana silovao Erikovu devojku.

Gambijac je prvobitno rekao da će potvrditi da je devojka silovana od stane Avganistanca pred policijom, ali je kasnije odbio jer je saznao je polu Jevrejka.

Migrant iz Gambije je krenuo da vređa devojku na verskoj osnovi, pre nego što je Erika ubo u torzo. Gambijac je zatim onda naterao Erika da uđe u kupatilo i da se skine go, a zatim počeo da ga seče, gasi cigarete po njemu i da ga bije metalnom šipkom.

Nyassi je zatim obrijao Erika da bi mu pokazao šta je Hitler radio Jevrejima. Nakon toga je polio deterdžent na rane tinejdžera, kako bi mu hemikalije nanale dodatni bol.

Gambijac je Erikovu devojku naterao da sve gleda, a pretio joj je da će joj odseći jevrejski nos, ukoliko ne obeće da će učutati o silovanje koje je počinion njego prijatelj migrant.


Tokom napada, pozvao je i prijatelja Avganistanca (osumnjičenog za silovanje) na telefon, kako bi mu dao savete i dodatne ideje kako da muči par.

Nakon što je uspeo da pobegnde iz stana Erik je hospitalizovan sa povredama opasnim po život, koje su uključile franturu lobanje, krvarenje na mozgu i slomnjenu vilicu, probušeno plućno krilo i povrede kolena.

Doktor koji je tretirao evropskog tinejdžera rekao je sudu, da je pravo čudu da je Erik preživeo. Šoknatno je da su Švedski mediji, kao i svi veći mediji u Evropi ignorisali napad motivisana mržnjom.

Hitlerdyrkande islamist torterade par i timmar – använde svärd from SAMHÄLLSNYTT on Vimeo.

Snimak svedočenja postavljen je na društvenu mrežu Vimeo, zbog cenzure od strane kompanije Gugl koja je vlasnik Jutjuba i stava koji je pro-migrantski.

BONUS VIDEO – Više o organizovanom silovanju 1.400 evropskih devojčica u gradu Roterham od strane migranata, koja mediji u Srbiji odbijaju da prenesu, možete videti u sledećem snimku:


Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite