RASKRINKANA PEDOFILSKA MAFIJA: Migranti upražnjavali magijske Vudu rituale i držali robove!

RASKRINKANA PEDOFILSKA MAFIJA: Migranti upražnjavali magijske Vudu rituale i držali robove!

Tinejdžerka koju je u seksualno roblje uvela nigerijska mafija u Italiji, a koja je uspela da pobegne svedočila je da su među robinjama bile i devojčice stare 12 godina prenosi Il Giornale.

Devojčice su pritisnute u prostituciju, a zatim bi bile stavljene u službu pod osobom koja obavlja funkciju „Maman“, radi se o starijim ženama ili bivšim prostitutkama, koje su zadužene da drže seks-robinje pod kontrolom.

Prisluškivani telefonski poziv između jedne takve osobe i druge žene, otkrio je organizovanu nigerijsku kriminalnu grupu, koja je u tom trenutku spemala regrutaciju novih devojčica za bordel.

Ova vest došla je samo 6 dana nakon što je grupa migranata iz Nigerije grupno silovala devojku staru 25 godina ispred centra za azilante CARA, u gradu Bariju.

Proteklih godina nigerijske bande proširile su se širom Evrope, grupa pod nazivom Crna sekira (Black Axe ), jedna je od najpoznatijih, a pored trgovine ljudima, trgovine drogom, prevara, reketiranja mafija upražnjava bizarne okultne Vudu rituale, kako bi uplašila svoje žrtve.

Crna sekira, pored Italije ima uporišta u svim većim gradovima Švedske, a ogranke ima čak i u Kanadi, jednoj od zemalja koja je najotvorenija prema migrantima.

Ovog meseca u udruženoj akciji policije Italija, Francuska, Holandije, Nemačke i Malte uhapšeno je 32 migranata koji su buli članovi nigerijske mafije.

U Italiji je prošle godine u Makabre magijskom ritualu ubijena tinejdžerka Pamela Masterpietro, koju su nigerijski migranti predhodno silovali, a zatim joj pojeli srce i genitalije.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite