BEOGRAĐANI PAZITE SE: Migranti napravili lažne taksi službe, država nesposobna da spreči kriminal!

BEOGRAĐANI PAZITE SE: Migranti napravili lažne taksi službe, država nesposobna da spreči kriminal!

Divlji taksisti su pred novogodišnje praznike okupirali prestonicu, ima ih čak i iz Crne Gore i BiH, a nedavno su uhvaćena dvojica migranata!

– Sirijac i Kipranin su vozili preko jedne od ovih najnovijih aplikacija, s vozilima bez TX tablica. Taj Sirijac imao je registrovanu aplikaciju, dok je Kipranin bio vlasnik aplikacije – rekao je Aleksandar Bijelić, predsednik Saveza auto-taksi udruženja Srbije (SATUS).

Prethodnih dana, prema rečima taksista, dolijali su i divljaci iz susednih država, čak je organizovana i prava mala potera za taksistom iz BiH.

Ranijih godina imali smo i tzv. taksi vozila sa ukradenim krovnim oznakama bez registarskih tablica, pa čak i sa inostranim tablama. Međutim, ovakvih taksista baš i nije bilo…

Sirijac je, kaže Bijelić, već neko vreme bio u Beogradu.

– Postoje čak i njegove fotografije sa ratišta u vojnoj uniformi – tvrdi Bijelić.

Više je primera gde su građani, ali i turisti, prethodnih dana i nedelja za svega nekoliko kilometara morali da plate enormno visoku cenu taksi usluge. Tako je jedan putnik za vožnju od Trga republike do Slavije platio gotovo 4.000 dinara.

Slično su prošli i građani koji su se prevarili, pa su za taksi prevoz od pomenutog trga do Čubure iskeširali 3.800 dinara.

BONUS VIDEO – Više o zabranjenim zonama koje su migranti formirali širom Evropa, paralelnim šerijatskim sudovima, kao i organizovanim silovanjima evropskih žena koje su mediji pokušali da zataškaju možete videti u sledećem snimki: 


Izvor:Blic

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite