(FOTO) POČELO JE: Uništeni bilbordi po Srbiji, koji nude radna mesta migrantima!

(FOTO) POČELO JE: Uništeni bilbordi po Srbiji, koji nude radna mesta migrantima!

Bilbordi po Beogradu i Novom Sadu sa ekstremno liberalnom sadržinom da migranti treba da ostanu u Srbiji, danas su preškrabani.

Nakon serije izjava vrhovnih zvaničnika država u kojima se migranti pozivaju da nasele našu zemlju, počela je i kampanje na terenu. Tako se narativ „migranti su samo u prolazi i cilj im je EU“, pretvorio u „migranti će ostati i radiće u Srbiji“.

Propagandni bilbordi, zakupljeni kako bi se plasirala radikalna propaganda naseljavanja migranata u našoj zemlji, uznemirili su veliki broj naših sugrađana, naročito što su nosili poruku o radnim mestima za imigrante.

„Neki će ostati ovde da žive i rade sa nama“ natpis je bilborda, na kome uzmeđu ostalog stoji i logo novinske agencije Beta, koja bi trebala da bude nepristrasna u svom izveštavnju o migraciji i ne zauzima stavove, ali se ipak uključila u medijsku kampanju na strani ekonomskih migranata.

Grafiti su preškrabani danas u Beogradu, a jedan od aktivista Damnjan Knežević je postavio fotografiju provokativnog bilborda, sa natpisom „Ako ćutiš danas, sutra nisi ni postojao“.

Pored toga ispisane su poruke gde su pare za decu i zemlja Srbinova.

Srbija je nedavno iz budžeta dodelila 8.8 miliona evra za projekte ekonomskim migrantima, azilantima i izbeglicama, a sporazum sa nemačkim organizacijama potpisao je ministar Đorđević.

BONUS VIDEO- Na koje načine su migranti širom Evrope formirali paralelne institucije koje se zanivaju na šerijatskom pravu, možete pogledati na sledećem snimku.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite