DRAMA: Grupa migranata sa bodežima napala bračni par u Beogradu!

DRAMA: Grupa migranata sa bodežima napala bračni par u Beogradu!

Grupa migranata napala je danas ženu u Ulici patrijarha Varnave na Vračaru, kada je pokušala da ih zaustavi u krađi stvari iz dvorišne ostave.

Samo pukom srećom i zahvaljujući reakciji komšija i prolaznika ona je samo lakše povređena, a uhapšeni su i vinovnici incidenta koji je mogao da se završi tragedijom!

Kako saznaju Novosti, sve se dogodilo oko 14 časova. Na ovoj adresi se inače nalaze i objekti predviđeni za rušenje i u njih su se uselili migranti koji, prema priči stanara, često kradu i uzimaju stvari iz okolnih stanova i objekata.

„Komšinica je naišla i videla ih, a prepoznala je i svoje stvari koje su migranti pokušali da uznesu. Oni su bili u blizini kapije i potrčala je ka njima kako bi ih zaustavila“, čuli su novinari od žene koja je očevidac događaja.

“ Oni su krenuli bodežom ka njoj kada smo naišli suprug i ja i potrčali smo da joj pomognemo; dodala je ona.

Na viku su odreagovali i prolaznici i uleteli su da pomognu, a iz stana je izašao i sin napadnute žene, koga su migranti pokušali da rane šilom.

„Nastao je opšti metež, pozvani su policija i Hitna pomoć“,  rekla je žena očevidac.

Pročitajte još:
Novi talas migranta stiže u Srbiju, ali iz drugog pravca: Austrija potvrdila da vraća odbijene azilante iz trećih zemalja u Srbiju!
BEZ OKLEVANJA: Policajac ubio migranta u parku, kršio karantin pa napao patrolu nožem od 30cm!

Oni su ubrzo stigli i uhapsili dvojicu migranata. Trojica su pobegla. Policija je ušla u objekte u kojima oni borave i tamo zatekla još nekolicinu.

Samo pukom srećom i zahvaljujući građanima žena je lakše povređena i bio joj je povišen pritisak. Policijski uviđaj je završen oko 16 časova, vinovnici su privedeni, a stanari iz Patrijarha Varnave 3 ostali su uznemireni, posebno što se incident dogodio na Badnji dan.

BONUS VIDEO – Više o organizovanom silovanju 1.400 evropskih devojčica u engleskom gradu Roterham od strane migranata, koja mediji u Srbiji odbijaju da prenesu, možete videti u sledećem snimku:

Izvor: Novosti

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite