CRNA SUBOTA: Migranti su juče palili zgrade i napadali žene po Beogradu!

CRNA SUBOTA: Migranti su juče palili zgrade i napadali žene po Beogradu!

U toku jučerašnjega dana naša policija imala je posla sa nizom incidenata čiji su vinovnici bili ekonomski migranti.

Organizovana grupa imigranata napadala je Beograđanke po centru grada, a radi se o osobama iz Alžira, zemlje u kojoj nema rata.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S. A.(1996) i G. E. (1999) alžirske državljane, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili dva krivična dela krađa.

Sumnja se da su oni 8. januara ove godine u jednoj ulici na Vračaru, koristeći nepažnju oštećene sedamdesetogodišnje žene ukrali torbu sa novcem, mobilnim telefonom i ličnim dokumentima, saopštio je MUP.

Pročitajte još:
OBJAVILI SNIMAK NA TVITERU: Migranti silovali maloletnicu, dok su veličali Alaha i citirali Kuran!
ORGANIZOVAĆEMO STRAŽE: Stanovnici 4 srpska sela prete, sami ćemo se obračunati sa migrantima!
(VIDEO) OVAKO JE LOVIO ŽRTVE: Migrant osuđen za 136 silovanja, a 48 su bili muškaraci! Sve je snimao telefonom!

Takođe, oni se sumnjiče da su 21. decembra 2019. godine u bašti jednog restorana u Knez Mihailovoj ulici ukrali ranac sa novcem i ličnim dokumentima strane državljanke.

Osumnjičenima je određen pritvor do 30 dana. Niko od političkih nevladinih organizacija koje podržavaju migraciju u Srbiju, se nije oglasio povodom napada.

Zapaljena i grada

Drama u centru Beograda. U Sarajevskoj ulici je buknuo veliki požar koji je zahvatio napuštenu zgradu u kojoj su bili smešteni migranti.

Foto: Pixabay

Veliki broj ekipa Hitne pomoći je izašao na teren, a kako saznajemo najmanje šest osoba je teško povređeno!

Prema prvim informacijama, iz još nepoznatih razloga, migranti koji su bili smešteni u objektu nisu mogli da izađu na vrata pa su viđene dramatične scene.

– Šestoro azilanata iz Maroka su u begu od vatre iskakali iz zapaljene zgrade i to sa trećeg i četvrtog sprata. Svi su veoma teško povređeni i prevezeni su u Urgentni centar – rekli suiz Hitne pomoći, čije ekipe ove večeri imaju izuzetno mnogo posla i telefoni su im se prosto usijali.

Kako su dodali situacija u Sarajevskoj je trenutno koliko-toliko pod kontrolom, pošto se pretpostavlja da u zgradi više nema ljudi.

Prema prvim informacijama iz Urgentnog centra, petoro povređenih se nalazi na odeljenju reanimacije, dok je jedan na ortopediji.

BONUS VIDEO: Više o tome kako će migranti ponoviti Srbiji scenario sa Kosova, kao i svedočenja o napadima na naše građane od strane azilanata, možete videti u emisiji produkcije Centar:

Dnevna Gazeta (Kurir.rs/Tanjug/Blic)

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite