(FOTO) Vučić uputio ultimatum ratnim veteranima, ovo je odgovor heroja sa Košara o kome bruje društvene mreže!

(FOTO) Vučić uputio ultimatum ratnim veteranima, ovo je odgovor heroja sa Košara o kome bruje društvene mreže!

Nakon 3 meseca spavanja pod šatorima u Pionirskom parku po prvi put neko od nadležnih uzeo je za shodno, da se obrati ratnim veteranima koji se bore za svoja elementarna prava.

Foto: Facebook

Šef kabineta predsednika Srbija Aleksandra Vučića, pozvao je na razgovor predstavnike ratnih vojnih invalida na razgovor, a povod je bila spremnost vođe SNS da ih po prvi put primi na razgovor.

Ipak razgovori nisu tekli najboljim tokom, a vlast je odmah počela sa ucenama. „Dan 99-ti… Danas smo iznenadno dobili poziv od Ivice Kojića, šefa kabineta predsednika, gde smo obavešteni da će nas predsednik Vučić primiti na razgovor u utorak u 09:00 časova. Takođe smo „ucenjeni“ da otkažemo sutrašnji skup ispred Narodne Skupštine“.

Veterani su odbili ultimatum vlasti i najavljuju da će nastaviti sa protestima.

Pročitajte još:
OBJAVILI SNIMAK NA TVITERU: Migranti silovali maloletnicu, dok su veličali Alaha i citirali Kuran!
ORGANIZOVAĆEMO STRAŽE: Stanovnici 4 srpska sela prete, sami ćemo se obračunati sa migrantima!
(VIDEO) OVAKO JE LOVIO ŽRTVE: Migrant osuđen za 136 silovanja, a 48 su bili muškaraci! Sve je snimao telefonom!

„Naravno to smo kategorički odbili, skup će se svakako održati kako je i planirano za sutra u 14:00. Ne pristajemo na nikakve ucene i kompromise više, dosta je bilo toga. Da li će nas primiti ili ne zbog održavanja našeg protesta, neka je njima na čast… Čast je naša imovina, nama je obraz čist“ napisao je Nenad Stanić na svom Fejsbuk profilu.

Borba traje i nema nazad, zaključuje Stanić.

BONUS VIDEO: Više o tome kako će migranti ponoviti Srbiji scenario sa Kosova i svedočenja o napadima na naše građane od strane azilanata, možete videti u emisiji produkcije Centar:

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite