NADROGIRALI JE, PA JE NEMOĆNU SILOVALI: Avganistanci zlostavljali maloletnicu u Ljubljani, svega je bila svesna!

NADROGIRALI JE, PA JE NEMOĆNU SILOVALI: Avganistanci zlostavljali maloletnicu u Ljubljani, svega je bila svesna!

Dvojica avganistanskih imigranata u decembru 2018. silovala su 17-godišnju devojku u prostorijama bivše fabrike Rog u Ljubljani. Žrtva je poznavala jednog od silovatelja, a zločin se dogodio u trenucima kad je bila pod utiecajem alkohola i droga.

Jedan od silovatelja već je napustio Sloveniju, dok je drugi po imenu Ibrahim Diouf negirao krivicu, prenosi list Slovenske novice.

Žrtva je poznavala neimenovanog Afganistanca koji je napustio Sloveniju i smatrala ga je dobrim prijateljem. Kobne noći družila se sa dotičnim i zajedno su konzumirali alkohol i nepoznatu vrstu droga u prostorijama bivše fabrike Rog u Ljubljani.

U takvom stanju, žrtva je pitala Avganistanca da prespava kod njega, bez nakane polnim odnosom. On ju je zatim odveo kod svog prijatelja Dioufa, a tokom noći su ju obojica silovala.

Iako je bila pod teškim uticajem opijata, silovana 17-godišnjakinja svedoči kako je svega bila svesna, ali da se zbog omamljenosti nije mogla odupreti napadu. Prema pisanju slovenskih medija, žrtva je nakon napada pomišljala i na samoubistvo.

Slovensko pravosuđe pokrenulo je istragu protiv dvojice Avganistanaca. Međutim, utvrđeno je da je jedan od njih već otišao iz Slovenije, dok Ibrahim Diouf negira krivicu.

Prostorije bivše Rogove fabrike, gde se silovanje odvilo, danas su na korištenje ekstremnim marksističkim i pro-imigracijskim aktivistima. Nepoznato je da li je devojka bila aktivni član takvih skupina.

Izvor: Dnevna Gazeta/Tribun.hr

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite