MULTIKULTURALNA FRANCUSKA: Srpski dečak brutalno pretučen, jer je odbio da skine krst!

MULTIKULTURALNA FRANCUSKA: Srpski dečak brutalno pretučen, jer je odbio da skine krst!

Francuska, članica EU godinama unazad ističe da se ponosi svojim multikulturalizmom i tolerancijom, ipak situacija na terenu je očito dijametralno suprotna. 

Ulice Pariza (Foto: Screenshot)

Francuski sajt „Svi Srbi u Parizu“ objavio je informaciju da je jedan dečak srpskog porekla u glavnom gradu francuske brutalno pretučen jer je odbio da skine lančić na kome se kao privezak oko njegovog vrata nalazio krst.

Ovaj strašan događaj se dogodio u utorak ujutru u dvorištu škole „Marks Dormoa“ u 18. pariskom arondismanu.

Iako mu je krst na ogrlici bio ispod odeće, mladom Srbinu su prišla petorica dečaka i rekli mu da skine krst. L.P. je odbio, pri čemu su ga sva petorica okružila i insistirala da to uradi. Kako nisu uspeli da ga nateraju, jedan od njih, koji mu je stajao iza leđa, iznenada ga je oborio na zemlju i sva petorica su počela brutalno da ga šutiraju gde su stigla.

Dečak je dobio udarce po celom telu. Pocepana mu je usna, dobio je nekoliko udaraca u predelu testisa i u glavu. Petorica napadača ga nisu štedela i veoma su bili brutalni na očigled drugih učenika. Ova situacija je trajala sve dok nekoliko učenika nisu počela da viču i dozivaju pomoć.

Roditelji malog Srbina su rekli da, napadači nisu uspeli da mu skinu krst i L.P. je dao sve od sebe da ga sačuva, u čemu je i uspeo, rizikujući mnogo toga.

Roditelji su obavestili nadležne u školi i podneli su tužbu u policiji. Dete je istraumirano i veoma je teško podneo celokupan događaj.

Izvor:  ssup.fr

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite