ORBANOV ŠAMAR ERDOGANU: Ti pusti migrante, ali ih na granici čeka naš odgovor!

ORBANOV ŠAMAR ERDOGANU: Ti pusti migrante, ali ih na granici čeka naš odgovor!

Madjarska ima odgovor na ponašanje Redžepa Erdogana.

tu

Mađarski premijer Viktor Orban najavio je da će ta zemlja pojačati zaštitu svoje južne granice, nakon što ga je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan informisao da Turska ne može više da sprečava priliv migranata.

„Tokom jutrošnjeg telefonskog razgovora u vezi migracija i aktuelne situacije u Siriji, turski predsednik Redžep Tajip Erdogan obavestio je premijera Orbana da postoji ogroman pritisak na Tursku i da ona više ne može da sprečava priliv migranata“, saopšteno je iz mađarske vlade.

Pročitajte još:
(VIDEO) POLJSKA: Neka migranti znaju, ako nam napadnete granicu pucaćemo na vas!
(VIDEO) MIGRANTI PRETILI ROMIMA: Narodna patrola im upala u štek, ostala krv po podu…
(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migrant ošamario devojku jer mu nije dala broj, mi smo vlasnici belih žena!

Orban je sazvao sastanak svog kabineta za bezbednost, koji je odlučio da „Mađarska mora da pojača zaštitu svojih granica i obrati posebnu pažnju na balkansku rutu migracija“, navodi se u saopštenju.

Turska je kao odgovor na ubijena 33 vojnika u Siriji otvorila granice za migrante.

BONUS VIDEO – Kako su migrantske zajednice počele da formiraju paralelne institucije po Evropi, nalik onima koje su Albanci nekada formirali na Kosovu i Metohiji, uključujući hiljade šerijatskih sudova, na kojima se migranti spore umesto da rešavaju probleme kod legalnog pravosuđa pogledajte u sledećoj emisiji:

Izvor: Tanjug

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite