PALA KRV NA GRANICI: Grčka policija ubila Sirijca!

PALA KRV NA GRANICI: Grčka policija ubila Sirijca!

Usmrćen ilegalni migrant koji je pokušao da kriminalnim putem uđe u Grčku. 

Sirijac, migrant, koji je pokušao da pređe iz Turske u Grčku preminuo je od povreda zadobijenih danas prilikom intervencije grčkih bezbednosnih snaga koje sprečavaju migrante da pređu granicu, rekla su dva turska bezbednosna izvora za Rojters.

Incident se dogodio pošto je turska vlada namerno otvorila granice prošle nedelje i dopustila ekonomskim migrantima da krenu na put ka Evropi.

Pročitajte još:
(VIDEO) POLJSKA: Neka migranti znaju, ako nam napadnete granicu pucaćemo na vas!
(VIDEO) MIGRANTI PRETILI ROMIMA: Narodna patrola im upala u štek, ostala krv po podu…
(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migrant ošamario devojku jer mu nije dala broj, mi smo vlasnici belih žena!

Više od 10.000 migranata pokušalo je da kriminalnim putem pređe granicu uprkos upozorenjima grčke Vlade da to neće biti tolerisano, a graničari su ispalili suzavac na migrante na ničijoj zemlji.

Povodom sve komplikovanije situacije na granici, grčka vojska je saopštila da će u oblasti duž reke Evros (reka Marica) koristiti pravu municiju.

BONUS VIDEO – Kako su migrantske zajednice počele da formiraju paralelne institucije po Evropi, nalik onima koje su Albanci nekada formirali na Kosovu i Metohiji, uključujući hiljade šerijatskih sudova, na kojima se migranti spore umesto da rešavaju probleme kod legalnog pravosuđa pogledajte u sledećoj emisiji:

Izvor: Sputnjik

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite