(VIDEO) PUCNJAVA NA GRANICI: Nasilni migranti zapalili šumu, viču Tekbir i Alah Akbar!

(VIDEO) PUCNJAVA NA GRANICI: Nasilni migranti zapalili šumu, viču Tekbir i Alah Akbar!

Trenutno stanje na jednom od graničnih prelaza između Grčke i Turske.

Procene su da u ovom momentu u međuprostoru između Grčke i Turske granice nalazi oko 18 hiljada migranata, koji po svaku cenu žele da uđu na teritoriju EU (Grčka).

Situacija se ubrzano pogoršava praktično na svim delovima granice usled stvaranja „čepova“. Migranti pokušavaju da preskoče žičanu ogradu i kamenicama gađaju grčku policiju upotrebljavajući suzavac koji im je podelila Turska policija. Sve više se mogu čuti poklici „Tekbir“ i „Alahu ekber“ prenosi portal CBC.

Na snimcima upadljivo izostaju žene deca.


Meci upozorenja i ispaljivanje gasa prema grupisanim migrantima koji pokušavaju uću u EU. Šta će pre da se desi, pucanje granice ili pucanje pravim mecima prema migrantima?

Na ovome delu Grčko-Turske granice sprečen je ulazak skoro 10.000 migranata u poslednja 24. sata , prilikom sprečavanja ulaska uhapšena su 73 migranta .

Pročitajte još:
(VIDEO) POLJSKA: Neka migranti znaju, ako nam napadnete granicu pucaćemo na vas!
(VIDEO) MIGRANTI PRETILI ROMIMA: Narodna patrola im upala u štek, ostala krv po podu…
(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migrant ošamario devojku jer mu nije dala broj, mi smo vlasnici belih žena!

Pogledajte koliko ih još čeka da pokušaju da uđu u Grčku, odnosno u EU. Migranti su u „međuzoni“ između dve granice zapalili šumu , policija je čitavu noć bila u blizini da spreči pokušaj ulaska u Grčku.


BONUS VIDEO – Kako su migrantske zajednice počele da formiraju paralelne institucije po Evropi, nalik onima koje su Albanci nekada formirali na Kosovu i Metohiji, uključujući hiljade šerijatskih sudova, na kojima se migranti spore umesto da rešavaju probleme kod legalnog pravosuđa pogledajte u sledećoj emisiji:

Izvor: CBC/Dnevna Gazeta/Topdanas.com

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite