(VIDEO) BEOGRAD BLOKIRAN: Ogromna kolona protestovala ulicama, uzvikuju migranti napolje!

(VIDEO) BEOGRAD BLOKIRAN: Ogromna kolona protestovala ulicama, uzvikuju migranti napolje!

Ispred Vlade Srbije održan je veliki protest zbog migrantskog nasilja. Posle protesta organizovana i šetnja po delovima grada u kojima ima najviše migranata. Na terenu su policajci pod punom opremom.

Okupljeni ispred Vlade ispred vlade nosili srpske zastave i upozorili da mediji prikrivaju nasilje koje vrše migranti, izmišljaju lažne vesti u kojima Srbe navodno napadaju migrante, a na protestu su govorile i žrtve migrantskih napada. Pored toga bile su prisutne i zastave Grčke u znak podrške njihovoj policiji koja se proteklih dana grčevito bori sa nasilnim migrantima.

Saobraćaj u tom delu grada je blokiran, a zatvoren je bio donji deo Nemanjine ulice. Sa razglasa su se čule pesme „Beogradskog sindikata“.

Više hiljada građana prošetalo je ulicama glavnog grada uzvikivajuću, „Nećemo migrante“ i „Migranti napolje“, a skup je obezbeđivao veliki broj pripadnika Žandarmerije koji su raspoređeni po centru grada.

Po završetku skupa ispred Vlade, okupljeni su krenuli u šetnju. Prošli su Karađorđevom i ulicom Gavrila Principa, javljau naši reporteri. U tim ulicama je veliki broj policajaca, pod punom opremom za razbijanje demonstracija.

Pročitajte još:
(VIDEO) SAD SMO IH UHVATILI: Komesarijat slagao da migranti nisu napali ni jednu ženu u Srbiji!
POLJAK ODBRUSIO: Gradićete džamije, kad mi sagradimo katedralu u S. Arabiji! (VIDEO)
ISKASAPLJEN: Migranti u Subotici sekli dečaka sa skalpelom po glavi! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Kolona je zastala ispred migrantskog centra Miksalište, gde su okupljeni građani poručili migrantima da ih ne žele u svojoj zemlji.

Za sada nisu zabeleženi veći incidenti.

Vanstrančki skup u Beogradu pod nazivom „Stop migrantskom nasilju“ organizovan je, kako su istakli organizatori, sa ciljem „skretanja pažnje na sve učestalije napade migranata na građane Republike Srbije“.

Pročitajte još:
NASILJE: Migranti napravili protest u Beogradu, pa napadali ljude i istukli NVO aktivistkinju!
(VIDEO) GORE DŽAMIJE PO EVROPI: Treći napad za nedelju dana!
(UZNEMIRUJUĆI FOTO) HAOS NA SICILIJI: Italijani počeli da ubijaju mafijaše migrante!

„Domaći i strani političari i novinari moraju da znaju da nećemo sedeti skrštenih ruku dok neko napada naš narod. Srbija je naša zemlja, ali mi vekovima živimo sa svojim verskim i nacionalnim manjinama u miru, pre dolaska migranata i ne trebaju nam njihovi problemi“.

„Tako želimo i da ostane, nametanja ne prihvatamo. Imamo prava da branimo živote naših sugrađana i našu imovinu. Poslednja dešavanja na tursko-grčkoj granici nas obavezuju kao narod da upozorimo vlast da ne pušta ilegalno nikog u naša dvorišta“, bile su neke od poruka sa protesta.

BONUS VIDEO – Kako je Ana Branabić na konferenciji u Londonu pozvala migrante iz Afrike da se nasele u Srbiji i obećala im državljanstva pogledajte u sledećoj emisiji:

Ne propustite neke od najčitanijih vesti u našem portalu: 
1.EVROPA U ŠOKU: Migranti iz Nigerije ubili tinejdžerku, pojeli joj srce i genitalije!
2.(VIDEO) SKANDAL ZA KOJI SRBIJA NE SME DA ZNA: Migranti organizovano silovali 1.400 devojčica u gradu Roterhamu!
3. MINISTAR POLICIJE OBJAŠNJAVA: Stranci tuku Šveđane i vrše im nuždu u usta, jer nisu integrisani!
4. OVO NIJE TERORIZAM: Migrant napao taksistu u Novom Sadu, vikao Alahu Akbar i nosio pancir!

Izvor: Dnevna Gazeta/Mondo

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite