SVINJE KAO REŠENJE ZA MIGRANTE: Hrvatski poslanik ide na granicu, bacaćemo čvarke i slaninu na azilante!

SVINJE KAO REŠENJE ZA MIGRANTE: Hrvatski poslanik ide na granicu, bacaćemo čvarke i slaninu na azilante!

Splitski gradski poslanik Martin Pauk na svom je Fejsbuku objavio kako se organizuje bacanje čvaraka i slanine na granicu.

Poslanik aludira na činjenicu da su većina ekonomskih migranata, azilanata i lažnih izbeglica muslimanske veroispovesti, navodi portal Indeks.

„Koja je razlika između filmskog psa Lesi i ilegalnog migranta? – Lesi se na kraju ipak vrati kući“, napisao je u opisu događaja Pauk.

„Blagoslov državne granice čvarcima, slaninom, šunkom i kobasicama. Budući da nacionalna politika nema hrabrosti da podigne žicu i ogradu da nas odbrani, uzimamo stvar u svoje ruke. Ponesite što više suhomesnatih proizvoda svinjskog porekla za odbranu granice“, navodi se.

Pauk je dodao da će „bonus bodove“ dobiti svako ko dovede živu domaću svinju, one će biti drugi red odbrane.

Martin Pauk je u splitsku gradsku skupštinu ušao na listi Mosta, ali ih je u međuvremenu napustio i postao član Neovisnih za Hrvatsku. Tamo je ostao i nakon odlaska Zlatka Hasanbegovića.

Pročitajte još:
Čovek iz Gline istukao migranta koji mu je provalio u kuću, uhapšen jer je branio porodicu!
SNIMAK IZ PAKLA: Migrant sa nožem od 20 centimetara napao čoveka u automobilu (VIDEO)
(VIDEO) OPŠTI HAOS: Grci prskaju migrante svinjskom mokraćom, ilegalci se fanatično zaleću u minska polja!

Pauk je što se migranata tiče već ranije predlagao da na granicu treba postaviti mitraljeska gnezda.

„Postavio bih visoku ogradu s bodljikavom žicom tamo gđe je to moguće, a u planinskim delovima bih povećao broj pripadnika naših oružanih snaga, na svakom centimetru granice bih uspostavio nadzor dronovima i termalnim kamerama tako da ni ilegalni zec ne može preći granicu. S obzirom na to da ilegalci niti najmanje ne poštuju imigracijske zakone zemalja u koje dolaze, pa tako ni hrvatske zakone, u drugom redu, iza žice i granične policije bih postavio dobro opskrbljena mitraljeska gnezda i najelitnije vodove vojske, čisto iz razloga da ilegalci vide ozbiljnost i da shvate da Hrvati nisu papci poput Šveđana, te da smo spremni braniti sigurnost naših domova, gradova, žena, majki i sestara“, rekao je Pauk 2018. godine u razgovoru za Dalmatinski portal.

Izvor: Index.hr/Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite