(FOTO) OVO SMO ČEKALI: Tramp zatražio da se američke trupe vrate sa Kosova!

(FOTO) OVO SMO ČEKALI: Tramp zatražio da se američke trupe vrate sa Kosova!

Albanci ostaju prepušteni sami sebi! 

Donald Tramp Junior poručio je da se slaže da se američke trupe vrate sa Kosova.

Sin predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp Junior koji ima izuzteno veliki uticaj u američkoj administraciji, složio se sa navodima američkog senatora Dejvida Perdjua da SAD treba da preispitaju svoje prisustvo na Kosovu ako Priština ne ukine takse na robu iz Srbije i BiH.

Tramp Junior je na Tviteru napisao: „Slažem se. Na Kosovu je naših 650 vojnika. Vreme je da se vrate.

Prethodno je na navode Perdjua na toj društvenom mreži retvitovao i specijalni izaslanik Sjedinjenih Američkih Država za pregovore Beograda i Prištine Ričard Grenel.

Perdju je na svom Tviter nalogu napisao da, ako Priština nije potpuno posvećena miru, SAD treba da preispitaju svoje prisustvo na kosovskoj teritoriji.

„Duže od dve decenije američke snage pomažu u održavanju mira između Kosova i Srbije. Sada, istorijskim napretkom, Kosovo mora da uradi svoj deo i ukine sve carine nametnute Srbiji. Ako Kosovo nije potpuno posvećeno miru, tada bi SAD trebalo da preispitaju svoje prisustvo tamo“, napisao je Perdju.

Podsećanja radi, SAD su decenijama bile upletene u vojnu intervenciju u Vijetnamu, da bi zbog negodovanja javnon mnjenje napustili tu Azijsku zemlju.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite