(VIDEO) MIGRANTI: Nisu nas pregledali na Koronu! Narodne patrole ih vode kod gradonačelnika…

(VIDEO) MIGRANTI: Nisu nas pregledali na Koronu! Narodne patrole ih vode kod gradonačelnika…

Grupa ekonomskih migranata locirana u Banji Koviljači rekla je pred kamerama da ih niko nije pregledao na Korona virus prilikom ulaska u našu zemlju. 

Migratni su zatečeni kako pale vatru unutar zgrade.

Narodne patrole iz Beograda, stigle su u subotu uveče u Loznicu i Banju Koviljača na poziv meštane Loznice i Banje Koviljače koji svakodnevno trpe nasilje ili šikaniranje od emigranata koji iz Trećeg sveta dolaze na zapadnu granicu srpske države i koji žele da i u svojim mestima imaju narodne patrole kao jedan vid civilne zaštite.

Svi ljudi na slici su muškarci i nije bilo žena i dece među migrantima, a istovremeno većina je iz Pakistana i Avganistana zemalja u kojima nema rata, ali je životni standard gori nego u Evropi i Srbiji.

Sa emigrantima, ispred narodnih patrola iz Beograda razgovarali su Damnjan Knežević i Stefan Trajković, ispred meštana Loznice i Banje Koviljaće, Aleksandar Ilić.

Pročitajte još:
ORBAN REKAO ONO ŠTO SVI KRIJU: Migranti su doneli Korona virus, a sada zbog njih naš narod pati!
INTERVENISALA ŽANDARMERIJA: U sred krize sa Koronom, migranti napravili incident u Vranju!
(VIDEO) PRETNJA OD ESKALACIJE KORONE: Naoružani srpski vojnici preuzimaju migrantske centre!

„Niko nas nije medicinski pregladao niti nas je na bilo koji način registrovao otkako smo došli u Srbiju. Treba nam lekar, želimo da nas pregleda” u razgovoru sa narodnim patrolama, u divljem naselju na železniičkoj stanici u Banji Koviljači, rekli su emigranti iz Pakistana.

Jedan od lidera patrola rekao je da nikome nije u cilju da nepregledani migranti šetaju Srbijom i da je to loše i za njih i za naše građane. Zatim se dogovorio sa migrantima da ih sutradan odveze kod gradonačelnika.

BONUS VIDEO: Na koje načine se od javnosti u Srbiji kriju napadi migranata, kao i plan za njihovo masovno naseljavanje možete pogledati u sledećem snimku:

Izvor: Srbin.info/Vesti Dana

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite