(VIDEO) DOKAZ: Srbija prima migrante uprkos Koroni, ogromne grupe prelaze granicu?!

(VIDEO) DOKAZ: Srbija prima migrante uprkos Koroni, ogromne grupe prelaze granicu?!

Kao mladi ljudi, mnogi ilegalni migranti očito nisu mnogo zabrinuti za epidemiju Korone, pošto ona ima smrtni ishod najviše za starije osobe.

Još 6. marta predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao je nalog vojsci, policiji i Bezbednosno-informativnoj agenciji da gotovo hermetički zatvore granicu Srbije prema Severnoj Makedoniji, ukoliko bi došlo do najezde migranata koji već danima pokušavaju da prodru u Grčku, sa turske strane. Ovo se odnosilo na krizu koji je izazvao turski diktator Redžep Erdogan.

Prema informacijama Vučić se preventivno odlučio na ovaj korak, vodeći računa, pre svega, o nacionalnoj bezbednosti, iako je „on lično protiv ksenofobne politike“. Ksenofobija je inače fobija koja ne postoji, psihjatrijska struka je ne priznaje, ali se koristi kao pseudo psihjatrisjki termin dizajniran da širi mržnju prema lokalnom stanovništvu.

Dok kaže da mu je najveća greška bila što je primio naše ljude iz dijaspore i njih optužuje za širenje pandemije Korona virusa, Aleskandar Vučić upadljivo izbegava temu migranata.

Evo šta su 19. marta objavili pro-režimski mediji: Ko je ušao u zemlju, ušao je! Od sutra u osam časova ujutru biće zatvorene sve granice Srbije, ali i potpuno obustavljen saobraćaj na aerodromima u Nišu i Beogradu (Aerodrom „Nikola Tesla“ ostaje otvoren za humanitarne letove i kargo-saobraćaj, a vazdušni prostor ostaje otvoren za sve prelete). Dakle, drumskim, vazdušnim, rečnim i železničkim putem u Srbiju niko ne može da uđe, ma čiji državljanin bio, uključujući tu i naše ljude.

Pročitajte još:
INTERVENISALA VOJNA POLICIJA: Građani u karantinu na Košutnjaku se pobunili zbog lošeg tretmana!
ORBAN REKAO ONO ŠTO SVI KRIJU: Migranti su doneli Korona virus, a sada zbog njih naš narod pati!
U SRED KORONE: Pakistanci pristižu u Loznicu, upadaju u zgrade i piju vodu iz reke!

Snimci koje objavljuju građani Srbije a na kojima se vide migranti,  NAKON što je granica navodno hermetički zatvorena, duboku su zabrinuli javnost, a vode poreklo sa migrantskih profila.

Na snimku koji nosi datum 21. marta vidi se velika grupa migranata koja se snima u šumi, sa natpisom ovo je prelaz između Srbije i Makedonije. Snimak je momentalno napadnut od strane botova, da se radi o starom video materijalu koji je postavljen u cilju širenja „fobije“ prema migrantima. Ipak dalja istraga pokazije da na prvom sledećem snimku koji je objavio migrant vojnici nose zaštitne maske.

Naime na profilu migranta Rana Shahrukh, nalazi se drugi video snimak, kada je primeljen u Srbiju, a materijal ukazuje da se ne radi o periodu pred izbijanje epidemije smrtonosnog Korona virusa jer se na snimku mogu videti vojnici Republike Srbije koji nose maske na licima

Istovremeno se može videti da većina migrnata u kampu ne nosi zaštitne maske.

Dok građanima Srbije za prekršenu naredbu vlasti o policijskom času sledi kazna od 150.000 dinara, a ukoliko nemaju da je plate sledi im zatvor postavlja se pitanje da li su ovi migranti kažnjeni ili će ih država samo legalizovati i dati im pravo da ostanu u Srbiji, uprkos rizika od širenja Korona virusa?

Evo koja pravila trenutno važe za građane Srbije:

Kršenje mere samoizolacije koja je naložena svima koji su potencijalno prenosioci virusa korona, biće oštro sankcionisano, najavili su gotovo svi pravnici, ali i vrh države, a posebno velike kazne – zatvor do 12 godina zaprećen je onima koji prenesu nekome virus i time njegov život dovedu u opasnost.

Vođa komesarijata za migrante Vladimir Cucić poznat po širenju lažnih vesti, kao što je ona da migranti u Srbiji nisu napali ni jednu ženu, nedavno je rekao da među migrantima u Srbiji, navodno nema nikoga ko je zaražen Koronom. Više o tome možete pričitati klikom OVDE.

Istovremeno Viktor Orban je izneo podatke kojima se migranti okrivljuju za širenje smrotonosnog virusa korone u toj zemlji.

Tokom proteklih dana vlast se našla na udaru otužbi aktivista protiv migrantskog nasilja, da u tajnosti raspoređuje migrante po mestima u Srbiji i da koristi krizu sa Koronom za sprovođenje svojih dugoročnih planova.

Prošle nedelje osujećen je plan da se migranti nasele u Kovinu, bez znanja građana, ali je nakon što je informacije procurela veliki broj meštana blokirao grad traktorima i mehanizacijom, a komesarijat i Vučić su odustali od plana i rešili da migrante prebace na dve druge lokacije, ali Vladimir Cucić iz komesarijata nije hteo da kaže javnosti koja su to mesta, što je razvilo teorije da ponovo pokušavaju da ih krišom razmeste po Srbiji.

BONUS VIDEO: Više o direktnoj vezi između novig talasa migranata i Korona virusa, kao i planovima EU, Džordža Soroša i Aleksandra Vučića da se migranti masovno naseljavaju po Srbiji, možete pogledati u emisiji produkcije Balkan.info posvećenoj migrantskoj invaziji:

Kao dokaz o autentičnosti snimka i vremenu kada je objavljen prilažemo i fotografije sa datumom pođto se na određenim aplikacijama datumi postavljaju sa mesecom ispred dana 3.21 u prevodu znači 21.03.

Profil navedenog migranta možete videti klikom OVDE. Na taj način možete i sami videti datume snimka i da nije objavljen u dalekoj prošlosti, a prema poslednjem snimku koji je migrant objavio pre 6 dana on se još uvek nalazi u Srbiji.

Datum objave snimka 21. mart. Pripadnici Vojske RS nose maske.
Snimak migranata koji se odmaraju na granici sa napisom koji govori da se radi o granici Makedonije i Srbije

 

 

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite