(VIDEO) NAJOPASNIJE SU U EVROPI: U ovoj zemlji žene tuku migrante, čak i kad su 2 na 1!

(VIDEO) NAJOPASNIJE SU U EVROPI: U ovoj zemlji žene tuku migrante, čak i kad su 2 na 1!

Žene u Finskoj nisu baš tako fine…

Migrantsko nasilje nije zaobišlo ni Finsku, uprskos nešto oštrijem stavu prema pritanju migranacije od ostalih „Zapadnih“ članica Evropske unije.

Ipak radi se o zemlji koja gaji borbeni duh, poznatoj po velikoj količini oružja prema nekim procenama na 100 stanovnika ova zemlja ima 32 komada oružja.

Uprkos činjenici da su brojne žene širom Evrope, ali i Srbiji postale žrtve migrantskog nasilja, koje je kulminiralo masovnim silovanjima 1.400 žena za samo jednu noć u Kelnu, tokom proslave nove godine i Grooming skandalom u Roterhamu, koji je odneo preko 1.000 žrtava u Finskoj neke žene jednsotavno ne prihvataju da postanu žrtve.

Kompilacija snimaka u kojima se mlade Finkinje obračunavaju sa migrantima, koji im pljačkaju prodavnice pobrala je simpatije na društvenim mrežama širom Evrope.

Pročitajte još:
CUCIĆ: Migrantima je jednostavno pukao film, meni je muka od naših mrzitelja!
(VIDEO) Vučiću glasao sam za tebe, a sada mi deca 3 dana gladuju u izolaciji!! RATOVAO SAM ZA SRBIJU…
(VIDEO) Migranti napali političara ispred džamije! Zabranjeno im da vrše molitve tokom Korone, a onda…

Na jednom od snimaka može se videti devojka koja se sama obračunala sa dvojicom Afrikanaca, koristeći biber sprej, a zatim kada su pobegli uspela je da je jednog od njih odvuče nazad u prodavnicu dok je njegov prijatelj pokušao da ga odvuče nazada.

Na drugom prodavačica ne samo da je fizčki nadjačala migranta koji je prolazeći dobacio da neće da plati, nego mu je i uzela robu sa kojom je pokušao da pobegne.

BONUS VIDEO – Kako su migranti brutalno prebili našeg čoveka u Loznici, a za to dobili kaznu od samo 5.000 dinara kao i zbog čega iz sudskih arhiva nestaju presude protiv migranata možete videti u sledećem snimku:

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite