(VIDEO) Migranti napali političara ispred džamije! Zabranjeno im da vrše molitve tokom Korone, a onda…

(VIDEO) Migranti napali političara ispred džamije! Zabranjeno im da vrše molitve tokom Korone, a onda…

Tokom provere da li se migranti pridržavaju uputstva države da ne vrše grupne molitve zbog epidemije Korone, došlo je do fizičkog obračuna.

Rasmus Paludan, osnivač stranke Stram Kurs, postavio je video snimak na kojem se vidi napad na njega u kvartu Dorthaevej u Kopenhagenu, prenose danski mediji.

Advokat političara naveo ja da je Paludun obišao islamski centar u tom mestu, da proveri da li se migranti pridržavaju zabrane javnog okupljanja.

Napadači su snimljeni  kako dolaze kolima ispred džamije, parkiraju se, a zatim su krenuli ka Paludanu i napali ga. Ipak nisu znali da je unapred najavio svoj obilazak policiji i da su ispred objekta bili prisutni pripadnici snaga reda u civilu.

Pročitajte još:
CUCIĆ: Migrantima je jednostavno pukao film, meni je muka od naših mrzitelja!
(VIDEO) Vučiću glasao sam za tebe, a sada mi deca 3 dana gladuju u izolaciji!! RATOVAO SAM ZA SRBIJU…
ORBAN U BORBI SA KORONOM: Veći porezi bankarima i multinacionalnim kompanijama, lekarima bonus od 1.400 evra! Političke stranke takođe gube prihode…

Jedan od napadača je oboren na zemlju, a zatim isprskan biber sprejom i stavljene su mu lisice, dok je drugi koji je pokušao da spreči hapšenje udaljen sa mesta napada.

Paludan je rekao za danske novine, da je dobio ogrebotine po vratu. Nakon napada otišao je u bolnicu gde mu je lekar dao inekciju protiv tetanusa.

Patrija Stram Kurs, se proteklih godina profilisala kao anti-imigraciona stranka, a Paludan je ujedno i oštar kritičar Kurana. Ovo nije prvi puta da je fiziči napadnut u javnosti.

BONUS VIDEO – Kako su migranti brutalno prebili našeg državljanina, a za to dobili kaznu od samo 5.000 dinara kao i zbog čega iz sudskih arhiva nestaju presude protiv migranata možete videti u sledećem snimku:

Izvor: Vestidana.rs

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite