(VIDEO) MIGRANTI PREBILI VETERANA: Dajte džihadistima 6 meseci i slikaće se sa našim glavama u ruci!

(VIDEO) MIGRANTI PREBILI VETERANA: Dajte džihadistima 6 meseci i slikaće se sa našim glavama u ruci!

Ratni veteran Nenad Savić bio je žrtva brutalnog prebijanja šipkama u Beogradu, a samo jedan mladić je prišao da mu pomogne dok su migranti nemilosrdno tukli prolaznici su okretali glavu. 

Ovo što vidite je delo ili pre bih rekao nedelo migranata, vraćao sam se sa posla probali su da me opljačkaju na bankomatu i šipkama su mi polupali koleno i oporavak će trajati jako dugo, ako se ikada oporavi. Gospoda iz policije su došla kasno, a samo ovaj momak ovde Ilija je jedini prišao kako bi mi pomogao, svi drugi si okretali glavu – rekao je Savić koji je svoje iskustvo podelio na protestu protiv naseljavanja migranata u Srbiji.

Ja nikada nisam prolazio kada se tako nešto dešava, vadio sam ljude iz sudara, automobila, radim 15-20 godina u centru grada, hranim ljude i te migrante sam sretao redovno od kad su počeli da dolaze.

Pričao sam sa njima znam odakle su, a među njima je bilo jako malo žena i dece samo u prvom navratu, mnogi su mi rekli da su bivši džihadisti, a mi ih primamo ovde.

Savić je nastavio sa svojim iskustvom u borbi protiv džihadista kada je bio u vojsci:

„Devedeseth sam završio u Bosni, znam vrlo dobro ko su oni i kako razmišljaju, danas ih pusti za 6 meseci će se slikati sa našim glavama u ruci, ne mrzim nikoga neki od njih su OK ljudi…ali ostali su došli ovde da pljačkaju i pale, to je džihad došli su sa sabljom samo što je nisu isukali, a mi smo im ovde otvorili vrata. To jest naša vlast“ naglasio je Savić.

Savić je naveo i da je bilo pritisaka da ne govori na skupu koji je održan u martu ispred Vlade Republike Srbije, a koji su mediji mahom cenzurisali ili preneli u sklopu lažnih vesti kojima se promovišu teorije zavere o šovinizmu u Srbiji. Između ostalih portali N1, Danas, Radio Slobodna Evropa, Voice, dok su mediji koji naginju vlastima ignorisali skup.

Vladimir Cucić iz Komesarijata za migracije, nazvao je damonstrante i žrtve nasilje koje su govorila na skupu nacistima. Poverenica za ravnopravnost Brankica Janković se ponovo nije oglasila povodom uvreda na račun žrtava.

BONUS VIDEO- Na koje načine su migranti širom Evrope formirali paralelne institucije koje se zanivaju na šerijatskom pravu, možete pogledati na sledećem snimku.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite